Sarıbük Mehmet Nazım Halefoğlu İlkokulu


Vizyon: Çalışanların Görevlerini İyi Yapmanın Vicdani Huzurunu Duyduğu,Hizmeti Alan Öğrenciler Ve Toplumsal Çevrenin Saygınlığını Kazanmış, Çalışma Ortamı,Öğrenci Başarısı Ve Davranışları İle Çevresinde Örnek Teşkil Eden Bir İlkokul Olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda Yer Alan Genel Ve Özel Amaçlara Uygun Olarak; Sağlam Karakterli, Dürüstlükten Ödün Vermeyen, Güvenilir Kişiliğe Sahip,Vatan Ve Millet Sevgisi Olan, İnsani, Milli Ve Ahlaki Değerlerle Donanmış, Ülkesine Yararlı, Okuyan, İnceleyen, Araştıran, Mili Ve Evrensel Değerleri Tanıyan Benimseyen, Araştırmacı, Sorgulayıcı, Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen, Kendi Düşüncelerini Savunurken Başkalarının Düşünce Ve Haklarına Saygı Gösteren,Çevre Bilinci Gelişmiş, Görev Ve Sorumluluklarını Bilen Öğrenciler Yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: Merkezi Isıtma Sistemi (Kalorifer)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz proje kapsamında ´Beyaz Bayrak´ ödülü almıştır. Çalışmalarımız güncel projelerle devam etmektedir.

Telefon - 3263311092

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://saribukmnhalefogluio.meb.k12.tr

Adres - SARIBÜK MAH. 4012 SK. SARIBÜK İLKOKULU SİTESİ MEHMET NAZIM HALEFOĞLU ILK VE ORTA OKUL BLOK NO: 20 ALTINÖZÜ / HATAY

Öğretmen :8
Öğrenci :130
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sarıbük, idari bölüm olarak daha önceleri köy iken 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

Adres - SARIBÜK MAH. 4012 SK. SARIBÜK İLKOKULU SİTESİ MEHMET NAZIM HALEFOĞLU ILK VE ORTA OKUL BLOK NO: 20 ALTINÖZÜ / HATAY

Ulaşım Öğretmen Servisi ve Köy Kooperatifine Ait Minibüslerle Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 21 KM İl Merkezine Uzaklık: 42 KM